Ασφάλεια συναλλαγών

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ

ΑΕΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ , ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣ ΚΛΠ ΜΕ ΕΝΑΛΛΑΚΤΗ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ

ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 10 ΕΥΡΩ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 10 ΕΥΡΩ 3,5 ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ 3 ΕΥΡΩ…….

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΚΛΙΠ……ΓΙΑ ΤΟ COOL BILL ENERGY

 

 

 

ΠΩΣ; ΑΠΛΑ Η ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΣΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕ ΤΟ COOL BILL ENERGY

Πολιτική Απορρήτου

Η εταιρεία E-LEDECO αναγνωρίζει πόσο σημαντική είναι η προστασία των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών του Ιστότοπού της. Για το λόγο αυτό παρακαλούμε να διαβάσετε προσεχτικά πώς χρησιμοποιούνται οι πληροφορίες που συλλέγονται από την Εταιρεία μας κατά την επίσκεψής σας στον Ιστότοπό της.

Μη Προσωπικά Δεδομένα
Κατά την πρώτη επίσκεψη ή χρήση του Ιστότοπου της Εταιρείας μας, ενδέχεται να τοποθετηθούν στον υπολογιστή του χρήστη ορισμένες πληροφορίες, ευρέως γνωστές ως ‘cookies’ (αρχεία αναγνώρισης). Τα ‘cookies’ αυτά θα αποστέλλονται αυτόματα από τον υπολογιστή του χρήστη στον Ιστότοπο της Εταιρείας, κάθε φορά που ο χρήστης επιλέγει να ξαναεπισκεφτεί το συγκεκριμένο Ιστότοπο. Τα ‘cookies’ παρέχουν πληροφορίες αναφορικά με τον τρόπο και το χρόνο που ένας χρήστης επισκέφθηκε το συγκεκριμένο Ιστότοπο, ενώ συγχρόνως επιτρέπουν στην Εταιρεία να ελέγχει πόσοι χρήστες συνολικά έχουν επισκεφτεί τον Ιστότοπό της. Η τεχνολογία αυτή συλλέγει τις πληροφορίες αθροιστικά και δεν συλλέγει προσωπικές πληροφορίες, οι οποίες να επιτρέπουν τον προσδιορισμό της ταυτότητας συγκεκριμένου πρόσωπου. Η Εταιρεία ευελπιστεί, μέσω των πληροφοριών που συλλέγει με τη μέθοδο αυτή, να βελτιώσει την ποιότητα του Ιστότοπού της και των παρεχόμενων υπηρεσιών της.

Προσωπικά Δεδομένα
Η Εταιρεία ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι δεν συλλέγει προσωπικά δεδομένα, εκτός εάν μας τα παράσχετε οικειοθελώς. Κατά την τοποθέτηση μίας παραγγελίας μέσω του Ιστότοπού μας είναι απαραίτητη η γνωστοποίηση από πλευράς του χρήστη κάποιων προσωπικών του δεδομένων που θα επιτρέψουν εν συνεχεία στην Εταιρεία μας να επεξεργαστεί την εν λόγω παραγγελία. Οποιαδήποτε συλλογή και επεξεργασία προσωπικών δεδομένων θα πραγματοποιείται κατά τρόπο θεμιτό και νόμιμο, βάσει των επιταγών του Νόμου 2472/1997 περί “Προστασίας του Ατόμου από την Επεξεργασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα”, των αποφάσεων και κανονισμών της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Η Εταιρεία υπεύθυνα δηλώνει ότι οποιαδήποτε συλλογή και επεξεργασία προσωπικών δεδομένων θα πραγματοποιείται αποκλειστικά για σκοπούς που συνδέονται άμεσα με την εξυπηρέτηση των παραγγελιών προϊόντων που πραγματοποιήθηκαν μέσω του Ιστότοπού μας, και δεν θα εκτείνεται πέραν του αναγκαίου για αυτό σκοπού. Η Εταιρεία δηλώνει ότι δεν θα διαβιβάσει ή κοινοποιήσει προσωπικά δεδομένα σε τρίτους, εκτός εάν αυτό επιτάσσεται από το Νόμο και/ή τις αρμόδιες Αρχές.